SU DAMLALARININ PEŞİNDE PROJESİ KAPSAMINDA BUSKİ YETKİLİSİ OKULUMUZDA

Dünyadaki tüm canlılar için su, en temel yaşam kaynaklarından birisidir. Günümüzde su, bilinçsiz kullanım nedeniyle kirlenip tükenme noktasına gelmiştir. Küresel ısınma sonucu yaşanan ve ileride yaşanacak olan kuraklıklar da göz önünde bulundurulduğunda susuz kalma tehlikesinin ciddi boyutta olduğu görülmektedir.

Suyunun önemini vurgulamak amaçli Büyükşehir Belediyesi (BUSKİ) ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen SU DAMLALARININ PEŞINDE projesi bu yil okulumuzda uygulanacaktir.

Her ay farkli ve özgün etkinlikler gerçekleştirmeyi planladigimiz okulumuzda bu ay Buski yetkilisini okulumuza konuk ederek 3.sinif öğrencilerimizi Su Bilinci ve su tasarrufu hakkinda bilgilendirdi.

Öğrencilerimizi su bilinci ve Su tasarrufu hakkında bilgilendiren BUSKİ yetkilisine ve Buski'ye Görükle Hazinedaroğlu Özkan İlkokulu ailesi olarak teşekkür ederiz

15-01-202315-01-202315-01-202315-01-2023

Yayın: 15.01.2023 - Güncelleme: 15.01.2023 00:05 - Görüntülenme: 117