OKULUMUZ İKİNCİ KEZ ETWİNNİNG OKUL OLMA SÜRECİNDE

eTwinning Okul Etiketi'ne sahip olan okullar, Avrupa düzeyinde eTwinning ve eSafety için rol modelleri olarak tanınmasını ve eylemin gelecekteki gelişimi için ilham verecek öncü okullardan oluşan bir ağ oluşturmasını sağlıyor. Bu okullar ayrıca dijital uygulamalar, e-güvenlik uygulamaları, pedagojiye yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar, personelin sürekli mesleki gelişiminin teşvik edilmesi, personel ve öğrencilerle gerçekleştirilen işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi alanlarında lider olarak tanınıyor.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında eTwinning school olan okulumuz ikinci kez eTwinning school olma sürecinde...

İkinci kez eTwinning okul etiketi almaya aday olan okulumuz  başvuru ve planlama toplantısını ilçeden eTwinning koordinatörlerimizinde katılımı ile gerçekleştirildi.

10-01-2023

Yayın: 10.01.2023 - Güncelleme: 10.01.2023 20:29 - Görüntülenme: 139