OKUL WEB BİRİNCİLİGİMİZ

OKUL WEB BAŞARIMIZ

Milli Eğitim Bakanlığı Web Site İçerik Yönetim Sistemi üzerinde bulunan 124.848 kayıtlı kurum üzerinden yönetilen toplam meb.k12.tr alan adına sahip toplam 52.695  kurum içinden okulumuz Nilüfer İlçemizde Birincilik, Bursa İl genelinde üçüncülük ve Türkiye genelinde  66.sırada yer alarak bizleri gururlandırmıştır.

Okul Web Sayfamızın haber ve duyurularını hazırlayıp sunan  Sistem Yöneticimiz Okul Rehber öğretmenimiz Fatma MUTLU öğretmenimize ve okul olarak çalışma,etkinlik, proje ve faaliyetlerini hız kesmeden devam ettiren tüm okul personelimize , pandemide bizleri hic yalniz birakmayan velilerimize ve çalışmaları yürüttüğümüz tüm öğrencilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

''İyi şeyler inandığında, daha iyi şeyler sabrettiğinde ve en iyi şeyler hiç vazgeçmediğinde gelir.'' felsefesi ile çalışmaya devam edeceğiz..

Bizi takip etmeye devam edin...

Hazinedaroğlu Özkan İlkokulu Ailesi

18-06-2021