Etiket Sonuçları: okulumuzda

Eyl

Okulumuz Konferans Salonunda Psikolog Emel BAYGÖL tarafından "Öğrencilerde Okula Uyum ve Süreç" hakkında 1.sınıf ve anasınıfı velilerine seminer verildi.

Okula Uyum süreci hakkında okula yeni başlayan öğrenci velilerimizi bilgilendiren Emel hanima değerli katkıları nedeniyle  şükranlarımızı sunuyoruz.

Görükle Hazinedaroğlu Özkan Ilkokulu

Nis

Bursa İl Milli Eğitim tarafından yürütülen Kardeş Okullar Projesi kapsamında Osmangazi Celal Bayar İlkokulu  Müdürü Hakan BURUNSUZOĞLU ve 2.sınıf öğretmenleri ile yapılan karşılıklı ziyaretlerin ardindan 2.sınıfların şubeler bazında kardeş sınıfları  ve öğrencilerin o sınıflardan  kardeş arkadaşları eşleştirilmesi sonucunda ilk olarak Karşılıklı mektuplaşmalar planlanmıştı.

İlk adımı okulumuzda başlattıp ögrencilerimizin yazdığı mektupları postalamıştık Kardeş Okulumuz Celal Bayar ilkokulundan cevap mektuplarımız geldi. Öğrencilerimizin sevinci görülmeye değerdi .