Etiket Sonuçları: Pandemide duygularim ve ben

Haz

Çocukların duygularını tanımaları, onları kabul etmeleri ve belli durumlar karşısında uygun tepkiler geliştirip pozitif duygular yansıtabilmeleri adına Okulumuz Rehber Öğretmeni Fatma MUTLU Pandemide Duygularım ve Ben "Me and my feelings in pandemic" etwinning projesini 3-C sınıfı öğrencilerimiz ile uygulandı..

PANDEMİDE DUYGULARIM BEN ETWİNİNNG PROJESİ e-Broşürümüz

May

Okulumuzda okul rehber öğretmenimiz Fatma MUTLU koordineliginde 3-C SINIFIMIZ ile Pandemide Duygularim ve ben etwinning projesini yürütmeye devam ediyoruz.

Pandemide Duygularim ve ben etwinning projesi ekibi olarak  KAYGI VE MÜZİĞİN RESMİ çalışması Uzman Psikolog Aslı KÖSEOGLU tarafindan 18 Mayıs  saat 20.00de 3-C sınıfı öğrencilerimizin katılımı ile zoom üzerinden gerçekleştirilecektir.

Uygun olan ve vakti olan tüm öğrencilerimizi bekleriz.

May

Pandemide Duygularım ve Ben eTwinning Projesi okulumuz Rehber öğretmeni Fatma MUTLU koordineliğinde 3-C sınıfımız ile sona yaklaşırken 9 Mayıs Etwinning Günü kapsamında  Bu aksam saat 21.00'de konserimiz olacaktır. Uygun olan ve Vakti olan veli ve öğrencilerimizi  eTwinning Konserimize bekleriz.

May

Yaşanan salgın hastalıkla beraber hayatımızda bir çok değişiklik oldu. Örneğin evde daha çok zaman geçirmek durumunda kaldık; eğitim faaliyetlerimizi uzaktan yürüttük; kendimizi tanıma fırsatı bulduk. Yine bu süreçte duygularımız ve tepkilerimizde anormal değişiklikler olmaya başladı. Özellikle anne baba ve çocuk arasındaki ilişkilerde dalgalanmalar yaşandı.Duygusal durumumuzdaki değişiklikler "psikolojik sağlamlığımız"ı da yakından etkiledi.

Çocukların duygularını tanımaları, onları kabul etmeleri ve belli durumlar karşısında uygun tepkiler geliştirip pozitif duygular yansıtabilmeleri adına Okulumuz Rehber Öğretmeni Fatma MUTLU Pandemide Duygularım ve Ben "Me and my feelings in pandemic" etwinning projesini 3-C sınıfı öğrencilerimiz ile uygulamaktadır.

Bu kapsamda öğrencilerimiz ile Sevgi küpü etkinliği gerçekleştirildi.