Etiket Sonuçları: OKULDA

Kas

Öğrencilerimizin 15 Kasim 2019 Cuma günü  ara tatile girmesi ile tüm okulumuz genelinde temizlik hafta boyunca lavabolardan sınıflara dip köşe okul personellerimiz tarafından gerçekleştirildi.

25 Kasim 2019 Pazartesi gününe Görükle Hazinedaroğlu Özkan Ilkokulu olarak hazırız.

Eyl

Onlar minik Hazinedaroğlu Özkan Ilkokulu öğrencilerimiz.

Öğrenim hayatlarına ilk adımlarını Hazinedaroğlu Özkan Ilkokulu ile attılar. Öyle kolay uyum sağladılar ki okulumuza, mutlulukları ışık saçtı

AnaSınıfı öğrencilerimiz Okulumuzu Tanıyoruz etkinliğinde, okul turuna çıktılar.

Okul birimlerimizi, çalışanlarımızı, öğretmenlerimizi tanıdılar. Onlara, merhaba, iyi çalışmalar, nasılsınız, tanıştığıma memnun oldum gibi sihirli sözcükler kurdular.

Eyl

2019-2020 Eğitim- öğretim yılı tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun... 1-D sınıfımızın Okulda ilk gün fotoğrafları ..

Görükle Hazinedaroğlu Özkan Ilkokulu

Eyl

Anasınıfı Öğrencilerimiz, okulumuzdaki ilk günlerini mutlu ve eğlenceli etkinliklerle geçirdiler.

Dört yıldır okulumuzda yürüttüğümüz Beslenme Dostu Projesi ile Beslenme Dostu Okul olan okulumuz ilk gün hediyesi olarak öğrencilerimize  Palyaçomuz tarafından "Gülen Elmalar" dağıtıldı.

Miniklerimiz ilk okul günü ile okullu olmanın tadını çıkardılar.