Etiket Sonuçları: Grubumuz

Ekm

Atatürk, "Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir." sözü ile sanatın her alanına verdiği önemi dile getirmiştir.

Anasınıfı öğretmenlerimiz Şehnaz Osmantsa ve Esmeray Dönmez de sevgili öğrencilerini sanatın bir dalı olan tiyatro ile tanıştırdılar. Nilüfer Belediyesi düzenlediği tiyatro festivalinde sergilenen, Ukraynalı tiyatrocuların oynadığı "Küçük Denizkızı" oyununu hayranlıkla izlediler. Tiyatro ile farklı dünyaları keşfeden öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Tiyatro çıkışı öğretmenlerinden en yakın zamanda bir tiyatroya daha gitmek için söz istediler.

Ekm

Çocuk tiyatroları geçmişten günümüze çocukların eğitiminde ve kişisel gelişimlerinde çok önemli ve güvenilir bir yere sahip olmuştur.

Birkaç saatlik zaman dilimi içerisinde çocuklara farklı dünyaların kapılarını açan, onların kaliteli vakit geçirebilmelerine olanak sağlar.

Anasınıfı öğrencileri öğlen grubu olarak "neşe dolu bir masal" isimli tiyatroya katıldık. Bilmeceler, tekerlemeler, türkülerle dolu bir masalda yolculuğa çıktılar. ☺