Etiket Sonuçları: Bugünü Yaşama arzusu

Haz

Kuruculuğunu Okulumuz Rehber Öğretmeni Fatma MUTLU'nun yaptığı Bugünü Yaşama Arzusu eTwinning  Projesi kapsamında,öğrencilerin geçmiş ve gelecek yaşantılarındaki endişe ve kuruntularını önlemek ve 'an'da kalmaları ve korkularını yenmelerini ve korkularının üstüne gitmelerini sağlamayı amaçlanan projede Okul Rehber öğretmenlerimiz Fatma MUTLU ,Gökben BAKANOĞLU ve Yavuz SELİM BULUT, 3-C, 1-D ve 2-C sınıfı ile çalışmaları yıl boyunca yürütüldü.

Öğretmenimiz Yavuz Selim BULUTnun 2-C sınıfı ile yıl boyunca yaptığı çalışmaların sergilendiği web 2.0 aracı emazede hazırlanan e sergimiz sizlerle

Haz

Kuruculuğunu Okulumuz Rehber Öğretmeni Fatma MUTLU'nun yaptığı Bugünü Yaşama Arzusu eTwinning Projesi kapsamında,öğrencilerin geçmiş ve gelecek yaşantılarındaki endişe ve kuruntularını önlemek ve 'an'da kalmaları ve korkularını yenmelerini ve korkularının üstüne gitmelerini sağlamayı amaçlanan projede Okul Rehber öğretmenlerimiz Fatma MUTLU ,Gökben BAKANOĞLU ve Yavuz SELİM BULUT, 3-C, 1-D ve 2-C sınıfı ile çalışmaları yıl boyunca yürütüldü.

Okulumuz öğretmeni Yavuz Selim BULUT tarafından hazırlanan Karışık Okul takımları e- Dergimiz sizlerle

Haz

Okul Rehber öğretmenimiz Fatma MUTLU'nun 3-C sınıfı ile yıl boyunca yaptığı çalışmaların sergilendiği web 2.0 aracı emazede hazırlanan e sergimiz sizlerle.

Haz

Kuruculuğunu Okulumuz Rehber Öğretmeni Fatma MUTLU'nun yaptığı Bugünü Yaşama Arzusu eTwinning Projesi çalışmaları okulumuzda başladı. Proje kapsamında,öğrencilerin geçmiş ve gelecek yaşantılarındaki endişe ve kuruntularını önlemek ve 'an'da kalmaları ve korkularını yenmelerini ve korkularının üstüne gitmelerini sağlamayı amaçlanan projede Okul Rehber öğretmenlerimiz Fatma MUTLU ,Gökben BAKANOĞLU ve Yavuz SELİM BULUT, 3-C, 1-D ve 2-C sınıfı ile çalışmaları yıl boyunca yürütüldü.

BUGÜNÜ YAŞAMA ARZUSU ETWİNNİNG PROJESİ ÖĞRETMEN KATILIM SERTİFİKALARI

May

Ve proje ortaklarımızın kapanış webinarı sizlerle...

May

Duygu ve düşüncelerini daha iyi anlayarak fark edebilmek, dikkatini odaklamayı öğrenebilmek , yaşamın içinde doğal güzellikleri farkedebilmek, zorlanılan durumlarda daha dayanıklı hissedebilmek ya da daha sabırlı olabilmek kısacası şimdiki anda herşeyi olduğu gibi kabul ederek kalabilme becerisi kazandırmayı hedeflediğimiz Bugünü Yaşama Arzusu eTwinning projesi Okulumuzda sona yaklaşmakta.

2-C sınıfı öğrencilerimiz ile Pozitif ve şiddetsiz iletişim hakkında harika bir hikaye olan OLDUĞUN GİBİSİN Farkındalık kitabını  öğretmenleri Yavuz Selim BULUT okuyarak Küçüklerin birbirini anlamasına ve çatışmalarını şiddetsiz iletişim aracılığıyla çözmelerine yardımcı olmayı hedeflediler. Öğrencilerimiz ile Sevgi bombardımanı rehberlik etkinliği ile veda gerçekleştirildi.

May

1-D sınıfı öğrencilerimiz ile Pozitif ve şiddetsiz iletişim hakkında harika bir hikaye olan OLDUĞUN GİBİSİN Farkındalık kitabını Okul Rehber öğretmenimiz ;Gökben BAKANOĞLU okuyarak Küçüklerin birbirini anlamasına ve çatışmalarını şiddetsiz iletişim aracılığıyla çözmelerine yardımcı olmayı hedefledik. Öğrencilerimiz ile Sevgi bombardımanı rehberlik etkinliği ile veda gerçekleştirdik.

May

Duygu ve düşüncelerini daha iyi anlayarak fark edebilmek, dikkatini odaklamayı öğrenebilmek , yaşamın içinde doğal güzellikleri farkedebilmek, zorlanılan durumlarda daha dayanıklı hissedebilmek ya da daha sabırlı olabilmek kısacası şimdiki anda herşeyi olduğu gibi kabul ederek kalabilme becerisi kazandırmayı hedeflediğimiz Bugünü Yaşama Arzusu eTwinning projesi Okulumuzda sona yaklaşmakta.

Proje kapsamında Her ay öğrencilerimize bir web 2. aracını deneyimletmeye çalışırken bu ay Educandy oyunu seçtik.Öğrencilerimiz  Projemizin kelimelerinden oluşan Kelime oyununu deneyimlediler.

May

3-C sınıfı öğrencilerimiz ile Pozitif ve şiddetsiz iletişim hakkında harika bir hikaye olan OLDUĞUN GİBİSİN Farkındalık kitabını Okul Rehber öğretmenimiz Fatma Mutlu okuyarak Küçüklerin birbirini anlamasına ve çatışmalarını şiddetsiz iletişim aracılığıyla çözmelerine yardımcı olmayı hedefledik. Öğrencilerimiz ile Sevgi bombardımanı rehberlik etkinliği ile veda gerçekleştirdik.

May

Okul Rehber öğretmenimiz Fatma MUTLU koordineliğinde 3-C sınıfımız ile  Bugünü Yaşama Arzusu eTwinning projesi yürütülmeye devam ediyor. Proje kapsamında 3-C sınıfı öğrencilerimiz Sessizliğin de sesi olduğunu fark ettikten sonra Doğa Farkındalık Yürüyüşü yaparak kimi kendisini doğa ile kimi de doğayı fotoğrafladılar. Fotoğraflara bakarak Size soruyoruz.. Sessizliğin Resmi sizce hangisi?

7 Mayıs 2021 Cuma Yarın 18.00'e kadar oylayabiliriz.

May

Bugünü Yaşama arzusu Etwinning projesi kapsamında Yavuz Selim BULUT  2-C sınıfı öğrencileri ile projeyi yürütmeye devam ediyor. Öğrencilerimize anda kalmayı, dünün pişmanlıkları yada gelecek korkularından arınmayı hedeflediğimiz projemizde 2-C sınıfı öğrencilerimiz 23 Nisan haftası kapsamında seçtikleri ünlülerin kılığına girdiler. Bakalım benzediler mi?

Nis

Kuruculuğunu Okulumuz Rehber Öğretmeni Fatma MUTLU'nun yaptığı Bugünü Yaşama Arzusu eTwinning Projesi çalışmaları okulumuzda başladı. Proje kapsamında,öğrencilerin geçmiş ve gelecek yaşantılarındaki endişe ve kuruntularını önlemek ve 'an'da kalmaları ve korkularını yenmelerini ve korkularının üstüne gitmelerini sağlamayı amaçlanan projede Okul Rehber öğretmenlerimiz Fatma MUTLU ,Gökben BAKANOĞLU ve Yavuz SELİM BULUT, 3-C, 1-D ve 2-C sınıfı ile çalışmaları yıl boyunca yürütmeyi planlamaktadirlar.

Proje kapsamında nisan ayi yapılacak olan çalışmaların planlandığı öğretmen webinarimiz gerçekleştirildi.