Etiket Sonuçları: 1. Sınıf

Eyl

2019-2020 Eğitim  Öğretim yılı 1. dönem 1.sınıflar ve ANASINIFLARI Sabah Grup   Veli toplantımızı 13 Eylül Cuma  Günü Veli ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Velilerimize toplantının ilk 20 dakikasında Okul Müdürümüz Nizamettin GÖK  okulumuzun genel işleyişi, başarı durumları, devamsızlık durumları , okulumzda yürütülen projeler vb.konular hakkında bilgi verdi. Daha sonrasında sınıflara geçilerek öğrenci velilerimizle sınıf bazlı görüşmeler gerçekleştirildi.

Toplantıya katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Nilüfer Belediyesinden 1. Sınıf Öğrencilerimize ilk gün hediyesi.

Değerli katkıları için Nilüfer Belediyesine ve Belediye Başkanı Sn. Turgay ERDEM'e teşekkür ediyoruz.

Görükle Hazinedaroğlu Özkan Ilkokulu

Eyl

Onlar minik Hazinedaroğlu Özkan Ilkokulu öğrencilerimiz.

Öğrenim hayatlarına ilk adımlarını Hazinedaroğlu Özkan Ilkokulu ile attılar. Öyle kolay uyum sağladılar ki okulumuza, mutlulukları ışık saçtı

1. Sınıf öğrencilerimiz Okulumuzu Tanıyoruz etkinliğinde, okul turuna çıktılar.

Okul birimlerimizi, çalışanlarımızı, öğretmenlerimizi tanıdılar. Onlara, merhaba, iyi çalışmalar, nasılsınız, tanıştığıma memnun oldum gibi sihirli sözcükler kurdular.