BU İŞ BİZİM İÇİN ÇOCUK OYUNCAĞI

Bencilliğin tavan yaptığı, ben merkezli bir dünyaya hızla ilerlediğimiz, toplumsal olmazsa olmaz değerlerimizin hiçe sayıldığı tuhaf bir yaşam modeli hız kesmeden gelmekte.. Görükle Hazinedaroğlu Özkan Ilkokulu olarak  sevgi , paylaşmak ve merhamet gibi aslında bizi biz yapan değerlerimizi korumaya elimizden geldikçe çaba sarfediyoruz.

Okulumuz Müdür Yardımcısı Aydın GÜLMEZ , Okul Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanı Fatma MUTLU ve Okul Aile Birliği Başkanımız Elmas KAMİLOĞLU okulumuzda başlattığı Siirt İli Baykan İlçesi Çukurca köyü Çukurca Köyü İlkokulu öğrencileri için oyuncak yardımı kampanyası yapalım dedik.

Anasınıfı ve İlkokul Öğrencileri için oyuncaklara ihtiyacı olan köy okulumuza oyuncak yardımlarınızı 9 ARALIK CUMA gününe kadar Rehberlik Servisi Fatma MUTLU 'ya teslim edebilirsiniz..

05-12-2022

Yayın: 05.12.2022 - Güncelleme: 05.12.2022 10:18 - Görüntülenme: 454