4-D SINIFIMIZ YEŞEREN ARKADAŞLIKLAR ETWİNNİNG PROJESİ KAPSAMINDA ÇOCUK,KÖSTEBEK,TİLKİ VE AT FİLMİNİ İZLEDİ

Okulumuz Rehber Öğretmeni Fatma MUTLU koordineliğinde kuruculuğunu yaptığı YEŞEREN ARKADAŞLIKLAR/ BUDDİNG FRİENDSHİPS eTwinning projesi okulumuz 4-D sınıfımızda uygulanmaktadır.

Çocuk haklarını bilen ve kendi haklarını savunan.Zorbalık davranışını ne olduğunu bilen, Kendisini zorbalığa karşı koruyabilen, Zorbalığa uğrayan arkadaşını gördüğünde susmayıp yardım edebilen, Zorbalığa karşı dur diyebilen, Sağlıklı arkadaşlık ilişkileri kurabilen öğrenciler yetiştirmek, Öğrencilerimizin ve velilerimizin çocuk haklarını bilmesi ve zorbaca davranışları hem evde hemde dışarıda farkedip, zorbalığa karşı hayır diyebilmesi konusunda öğrencileri güçlendirmeyi hedefleyen proje kapsamında öğrencilerimiz ile bir çok etkinlik ve faaliyet gerçekleştirilmektedir.

Öğrencilerin arkadaş ilişkileri güçlendirmek ve anlamdırmak kapsamında 4-D sınıfımız ile birlikte ÇOCUK;KÖSTEBEK;TİLKİ VE AT kısa ödüllü filmi izlediler.

Yayın: 26.06.2023 - Güncelleme: 26.06.2023 18:42 - Görüntülenme: 245