1. SINIF ÖĞRENCİ LİSTELERİMİZ KURA İLE BELİRLENDİ

Milli Eğitim Bakanlığının Okul Öncesi Eğitim Ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğine göre 1. sınıfları okutacak öğretmenleri ve Okulumuzun Aday kayıt listesinde bulunan öğrencilerin sınıflarını belirlemek için Okul Müdürümüz Nizamettin GÖK başkanlığında , Müdür Yardımcımız Aydın GÜLMEZ ve Mustafa KARABELA, 1. Sınıfı okutacak Öğretmenlerimiz ve okul aile üyeleri ile 1 Eylül günü toplanılmış olup öğretmenlerin okutacağı şubeler  ile aday kayıtta bulunan öğrenciler kura yöntemiyle belirlenmiştir. 2023-2024 eğitim Öğretim Yılında 1. Sınıfları okutacak Öğretmelerimizin Şubeleri aşağıdaki gibidir.

KURA SONUCUNA GÖRE;

1-A Nuriye SEVER

1-B Zeliha ERKILIÇ

1-C Sena CANBAY ÇAĞLAYAN

1-D Sema ERENLER

1-E Müslüm İNCE

olarak belirlenmiştir.

Sınıf listelerimiz ekte sunulmuş olup ve okulumuzun giriş kapısında asılmıştır.

Görükle Hazinedaroğlu Özkan Iĺkokulu olarak 2023-2024 Egitim-Ögretim yilimiz tüm ögrenci ve velilerimize hayirli olmasini dileriz

Yayın: 01.09.2023 - Güncelleme: 01.09.2023 17:44 - Görüntülenme: 1154